13 maart 2015, om 23:00, Café Zwaneveld in Norg | Café Zwaneveld in Norg

Politieke quizavond met aanwezigheid Jeroen Dijsselbloem

UITNODIGING: GEZELLIGE PUBQUIZ IN NORG (VRIJDAG 13 MAART)

De PvdA Noordenveld organiseert op vrijdag 13 maart, ter aanvulling van de campagne voor de provinciale Statenverkiezingen, een quizavond voor alle afdelingen van de PvdA Drenthe.

Welke afdeling van de PvdA Drenthe mag zich tot slimste afdeling kronen?

Ga deze uitdaging aan en test uw kennis tijdens deze gezellige

en politiek getinte quizavond!

Minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem zal tijdens (een deel van) de avond aanwezig zijn.

Datum                       : Vrijdag 13 maart 2015

Locatie                       : Café Zwaneveld in Norg

Aanvang                   : 20.30 uur

Bijzonderheden       : Deelname is gratis, het eerste kopje koffie / thee wordt u
aangeboden. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Programma:

De quizavond start om 20.30 uur en zal rond de klok van 23.00 uur afgelopen zijn. Uiteraard is er na afloop de tijd om na te praten en campagne-ervaringen uit te wisselen.

Opzet quizavond:

Een deelnemend team bestaat uit maximaal 5 personen. Gedurende 6 tot 8 ronden wordt een ieders kennis grondig op de proef gesteld. Naast de politiek getinte vragenronden is er ook plaats voor een fotoronde en muziekronde. De quizavonden vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese.

Graag zouden we alle afdelingen en teams willen vragen om zich vooraf op te geven. Dit kan via Wietze de Wind (wimadewind@hotmail.com of 06 135 83 177) of Jofien Brink (jofien.brink@planet.nl). Op de avond zelf kunnen teams zich ook inschrijven, daarnaast kunnen individuele deelnemers op de avond zelf een team vormen.

U bent van harte welkom!