Vrijwilliger van het jaar 2017

12 januari 2018

De PvdA, Afdeling Borger-Odoorn, zoekt de Vrijwilliger van het jaar 2017. Wie wordt de meest gewaardeerde vrijwilliger van 2017?
Het afgelopen jaar, in 2017, werd aan Henk Smid, voorzitter van Voetbalvereniging Valthermond de vrijwilligersprijs 2016 uitgereikt. Een man die actief vrijwilliger in de sport is.
Ook nu is de PvdA afdeling Borger-Odoorn weer op zoek naar de Vrijwilliger van 2017. De PvdA roept de inwoners van Borger-Odoorn op om kandidaten te nomineren voor deze verkiezing. Iedereen die van mening is dat er burgers zijn die op sportgebied, als mantelzorgers, mensen die voor elkaar klaar staan, vrijwilligers die actief in het verenigingsleven werkzaam zijn, of in een kerkgemeenschap actief zijn, of als vrijwilliger in een verzorgingshuis een steentje bijdragen, enz. kunnen als vrijwilliger van 2017 worden aangedragen. De verkiezing is vrij voor iedereen. Ook kan een inwoner van de gemeente meerdere kandidaten nomineren.
Tot en met 26 januari 2018 kunnen kandidaten aangemeld worden bij arling1@hetnet of bij het secretariaat PvdA Borger-Odoorn, Hondsrugweg 1, 7872 TE Valthe . Bij aanmelding naam, adres en telefoonnummer en motivatie van de kandidaat vermelden.
Na 26 januari worden uit de kandidaten 3 genomineerden gekozen ;zij ontvangen persoonlijk bericht en hun namen worden in de pers en op de site van de PvdA vermeld. Daarna kunnen de inwoners hun stem uitbrengen op de kandidaat Vrijwilliger van 2017.De stemming vindt plaats tussen 30 januari en 8 februari. Degene met de meeste stemmen verdient de Vrijwilligersprijs 2017. Op zaterdag 10 februari zal dan , in overleg van plaats en tijd, de prijs worden uitgereikt. De prijs bestaat uit een oorkonde en een diner bon.
De PvdA, afdeling Borger-Odoorn, hoopt dat vele vrijwilligers worden genomineerd.
Annelies Arling.