Doe-activiteiten voor kinderen

Door Yannick Olij op 10 februari 2022
De PvdA in Borger-Odoorn organiseert in de voorjaarsvakantie doe-activiteiten voor kinderen. Omdat er in Corona-tijd niet zoveel kan wil de PvdA juist nu extra aandacht geven aan de kinderen. Yannick Olij, Ina Poppen-Ensing en Bas Scholte Aalbes hebben een leuke manier bedacht om kinderen een extra activiteit te geven in de voorjaarsvakantie. Dat is een drietal opdrachten (challenges) die kinderen kunnen aanvragen.
Wanneer je je aanmeldt, krijg je een pakket thuisbezorgd met daarin de drie challenges en wat lekkers. Wanneer je de challenges hebt gedaan kun je hier een foto van maken en die mailen naar de jury. Op 25 februari worden er dan drie winnaars bekend gemaakt. Deze drie winnaars krijgen alledrie een bon van bol.com ter waarde van 10 euro.
Ben jij onder de 14 jaar, woon je in Borger-Odoorn en wil je meedoen? Meld je dan voor 11 februari aan via het email-adres: [email protected]. Vergeet daarbij niet je adres te vermelden. Meedoen kan zolang de voorraad strekt.
Yannick Olij

Yannick Olij

Mijn naam is Yannick Olij. Ik ben 23 jaar en woon in Tweede Exloërmond. In mijn dagelijks leven ben ik eigenaar van een gezinshuis. Hier wonen kinderen die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Ik ben vijf jaar lid van de Partij van de Arbeid. En daar van ben ik

Meer over Yannick Olij