Vrijwilliger van het jaar 2022

10 januari 2023

De PvdA Afdeling Borger-Odoorn start jaarlijkse verkiezing voor de meest gewaardeerde vrijwilliger van 2022.

De afdeling van de PvdA Borger-Odoorn wil graag aandacht voor de vele vrijwilligers die in de gemeente werkzaam zijn. Vele vrijwilligers dragen hun steentje bij aan de organisatie in de sportverenigingen en de wedstrijden. Er zijn mensen die klaar staan voor hulp in de buurt of in het dorp; de mensen die  mantelzorg verlenen, de hulp aan het jeugdwerk, hulp in de dorpshuizen, de scholen, de redactie van de dorpskranten, werkzaamheden in de kerken of kerkkoren, vrijwilligers van de Dorpsbelangen etc. etc.

Iedereen in de gemeente , die vindt dat een inwoner van Borger-Odoorn uitblinkt in het vrijwilligerswerk, kan deze vrijwilliger aandragen voor de verkiezing. De verkiezing is voor iedereen en een inwoner kan meerdere kandidaten nomineren.

Tot donderdag 26 januari a.s. kan iedereen zijn of haar kandidaat aanmelden bij [email protected] Bij de aanmelding graag naam, adres, telefoonnummer, mailadres , soort vrijwilligerswerk en motivatie vermelden.

Na 26 januari zal de jury uit de inzendingen 3 kandidaten kiezen die genomineerd worden voor de uiteindelijke verkiezing van de Meest Gewaardeerde Vrijwilliger van 2022. Tussen 1 februari en 9 februari zal de vervolgstemming plaats vinden. Hou het bericht in Week in Week uit in de gaten.

Op zaterdag 11 februari wordt de prijs uitgereikt. Voor de winnaar is de hoofdprijs een diner-bon van € 60,00 euro en een oorkonde. Ook de 2 andere genomineerden worden in het zonnetje gezet.

De PvdA hoopt op veel inzendingen.

Bestuur PvdA Borger-Odoorn.